Honderden bij stille tocht voor Tanja Groen (Video)

MAASTRICHT – Honderden mensen hebben dinsdagavond in Maastricht meegelopen in de stille tocht voor Tanja Groen, de studente uit Schagen die 28 jaar geleden spoorloos verdween in Maastricht.

Vanwege de grote belangstelling werd besloten de groep te splitsen. Een groep van 550 genodigden vertrok bij het Apple Park Hotel. De ouders van Tanja, Adrie en Corrie Groen, liepen vooraan. 

Een andere groep liep vanaf het grasveld achter het MVV-stadion. Bij het Koningsplein kwamen alle deelnemers samen om naar een aantal voordrachten te luisteren.

De tocht was ook voor Peter R. de Vries, die zich jarenlang heeft ingezet voor de vermissingszaak. De dochter van Peter, Kelly, maakte bekend dat ze het stokje overneemt van haar vader als voorzitter van Stichting de Gouden Tip. 

(Foto: RTV Maastricht)

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Tilly Winkels
    Tilly Winkels zegt:

    Heel veel sterkte voor de bijde familie.s fam Groen en fam de Vries. 0geweldig dat de kinderen van Peter het stokje overnemen.succes kinderen.

Reacties zijn gesloten.