Harmonie zoekt geld voor schoolorkest

WARMENHUIZEN – Harmonie DSV en basisschool De Hoge Ven in Warmenhuizen willen hun samenwerking vergroten en hun muzieklessen uitbreiden. Daarvoor zoeken zij financiële steun bij inwoners en bedrijven in het dorp.

“In 2019 zijn we bij de Hoge Ven gestart met het Schoolorkest”, zegt Heidi Blom-Piguillet van Harmonie DSV. Het orkest wil nu het aantal lessen uitbreiden van 3 naar 7.

“Alle kinderen vanaf groep 4 die een instrument kunnen of willen bespelen, mogen meedoen”, zegt Blom-Piguillet. Ze benadrukt dat onderzoeken aantonen dat de ontwikkeling van de hersenen gestimuleerd worden door het maken van muziek. 

Om het Schoolorkest te bekostigen is geld nodig. “We doen een hartstochtelijk beroep op de inwoners en ondernemers in Warmenhuizen”, zegt Blom-Piguillet. 

Donaties kunnen gedaan worden op bankrekeningnummer NL60 RABO 0110 2580 02 t.n.v. Harmonie DSV onder vermelding van Muziekproject DSV-Hoge Ven.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: