De gemeente Schagen komt met nieuwe website

SCHAGEN –  De gemeente Schagen komt op 1 december met een nieuwe website. De website zal gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoeker en de beheerder.

De site zal voldoen aan de digitale toegankelijkheidseisen en andere wettelijke bepalingen die gelden voor overheidsorganisaties.

De website verschaft ook een Persoonlijke internetpagina (PIP) en een Bedrijfsinternetpagina (BIP) waarop de inwoner of ondernemer onder andere zijn belastingaanslagen, taxatieverslagen en de status van aanvragen kan inzien.

Op 31 december eindigt het contract met de leverancier van de huidige website. Voor het vernieuwen van deze website is daarom een Europees aanbestedingstraject in gegaan.

Om erachter te komen waar de bezoekers van de website behoefte aan hebben, heeft de gemeente een korte enquête gehouden via samen.schagen.nl waaraan inwoners en ondernemers konden meedoen. Ook de medewerkers konden hun zegje doen.

Avatar foto
Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.