Fietser gewond bij aanrijding op Zaagmolen

SCHAGEN – Een fietser is maandagmorgen gewond geraakt bij een aanrijding op de Zaagmolen in Schagen.

De fietser kwam rond 6.45 uur bij de kruising met de Welmolen in botsing met een bestelbus.

Vermoedelijk wilde de fietser op de Zaagmolen rechtdoor naar de Menisweg, terwijl de bestelbus richting de Welmolen wilde.

Bij de aanrijding kwam de fietser hard tegen het voorraam van de bestelbus. De klap was zo hard dat de fiets brak.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de bestelbus is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De weg is afgezet voor onderzoek door de verkeersongevallenanalyse.

(Foto’s: Inter Visual Studio/Heavenly Hoorn)

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
  1. Anoniem
    Anoniem zegt:

    Het blijft ongelofelijk dat de chauffeur haar over het hoofd heeft gezien . Mbt drugs of medicatie er zijn stoffen in zijn speeksel aangetroffen en de bloedtest moet uitwijzen wat hij heeft genomen dit duurt helaas langere tijd. Hoop dat het met het slachtoffer goed gaat komen zal een langdurig herstel worden zo staat je leven in een seconde op zijn kop. Sterkte voor de fam vh slachtoffer

  2. anoniem
    anoniem zegt:

    ik heb dit zien gebeuren en het was inderdaad een harde klap gelukkig kwamen omstanders te hulp,even ter correctie de bestuurder had geen drank op of drugs zoals in de media werdt beweerd,maar mischien medicatie,de bestuuder van de auto was ontdaan,sterkte voor beide partijen

Reacties zijn gesloten.