Ellen van de Wateringen in ‘Voor de Klas’

SCHAGEN – In de derde aflevering van de podcastserie ‘Voor de Klas’ is Ellen van de Wateringen-Dane uit Schagen te gast. Ellen werkt al ruim dertig jaar op de Aloysiusschool in haar woonplaats.

Vrijdag 22 september is de podcast te beluisteren in het actualiteitenprogramma De Nieuwscarrousel op de radio tussen 17.00 en 18.00 uur.

Ellen vertelt in de podcast hoe haar oudere broer haar inspireerde om het onderwijs in te gaan. En ook wat het vak in haar ogen zo mooi maakt. Ook deelt ze waarom de Aloysiusschool volgens haar zo’n goede school is en een fijne plek voor zowel leraren als voor de kinderen.

In de podcast ‘Voor de Klas’ gaat Sanne de Weger elke week in gesprek met iemand uit het onderwijs. De podcast is ook te beluisteren via de website van Noordkop Centraal.

 

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel