Eerst wandelen, daarna samen lunchen

LUTJEWINKEL – Team Sportservice gaat in samenwerking met Cultuurhuis De Kolk in Lutjewinkel een wandeling opzetten inclusief lunch en voedingstips van een diëtist. 

Berend Opdam van Team Sportservice heeft al meerdere wandelgroepen in de Noordkop opgezet. Maar deze club gaat nog net een stapje verder. 

“De groepen in de regio wandelen een uur en doen dan een kop koffie of thee. Deze groep zou ook eens per week met elkaar op pad gaan, maar maken ook nog elke maand een gezonde lunch klaar met elkaar. Een diëtist kijkt over hun schouder mee of het ook wel echt gezond is”, lacht bewegingsagoog Berend Opdam. 

Cultuurhuis De Kolk is een stichting met het woord ontmoeting hoog in het vaandel. “Het cultuurhuis heeft veel mogelijkheden en veel vrije ruimtes die benut kunnen en naar mijn mening benut moeten worden”, aldus Jan Barelds van De Kolk.

Voor de nieuwe wandelgroep met lunch zijn deelnemers nodig. De start is dinsdag 12 april, de eerste gezamenlijke lunch dinsdag 3 mei. Na elke wandeling is er koffie en thee in het Cultuurhuis.

Wie meer wil weten, kan contact opnemen met Berend Opdam via bopdam@teamsportservice.nl of 0224-21 47 74.

 

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):