Docenten van muziekschool Da Capo in concert

Gepland Agenda

SCHAGEN – In Theater & Filmhuis Scagon De Luxe in Markt 18 in Schagen pakken de docenten van muziekschool Da Capo zondag 26 mei om 16.30 uur zelf flink uit.

Zij laten in diverse stijlen zien wat ze kunnen. Dat gaat van oud klassiek naar improvisaties in klassieke stijl tot jazz en moderne popmuziek.

Astrid Gorter zal zelfs werk vertolken uit de stijlperiode voor de klassieke. Uiteraard zal Gijs Braakman niet ontbreken met een schier onmogelijk te spelen pianostuk. 

Ook docenten Aristide Moari en Arlene Coyle zullen van de partij zijn. Aristide zal op klassieke wijze improviseren op een ter plekke gevonden thema. Arlene Coyle zal juist putten uit de Ierse volksmuziek. 

Het Jazz gedeelte wordt weer verzorgd door Wobbe Visser, Teake Ettema en Jan Doedens met als solist Kees Romers. Veel mooie ingrediënten voor een heerlijke muzikale saus.

Ga naar www.scagondeluxe.nl voor meer informatie.


Publicatiedatum: 1 mei 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 34
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):