De Nijs-Visser is een fanatieke puzzelaar

WARMENHUIZEN – Wethouder Puck de Nijs-Visser vertelt in de podcast NKC Sport dat ze samen met haar schoonmoeder en schoonzus een fanatiek puzzelteam vormt en ze zelfs meegedaan hebben aan het NK Puzzelen. 

Ook dit jaar doet het team van De Nijs-Visser weer mee aan het Nederlands kampioenschap. Ze ziet het puzzelen echt als een teamsport. In de podcast geeft de wethouder aan druk te zijn met haar baan en daarom heeft ze geen tijd voor teamsporten. Wel zit ze vaak op de spinningfiets en doet ze aan hardlopen en wandelen.

In NKC Sport gaat het ook over de zwemprestatie van De Nijs-Visser van juli 2023 tijdens A Local Swim in Schagen. Daarnaast vertelt ze ook wat een wethouder sport doet in de gemeente Schagen.

In NKC Sport gaat Kees Bakker in gesprek met sporters, trainers en andere mensen uit de Noordkop die zich met sport bezighouden.

NKC Sport is elke woensdag te beluisteren om 17.30, 18.30 en 22.30 uur op Noordkop Centraal Radio. Elke woensdag om 17.00 uur staat een nieuwe aflevering van de podcast op de website van Noordkop Centraal en op de streamingdienst Spotify.

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):