Angelique van Wijk lijsttrekker VVD Schagen

SCHAGEN – Angelique van Wijk-Ligthart voert bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 de lijst van de Schager VVD aan, zo besloten de leden woensdagavond unaniem tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Nadat Van Wijk enkele jaren betrokken was bij de lokale politiek, werd ze in 2018 lid van de VVD en werd ze datzelfde jaar verkozen tot gemeenteraadslid. 

“De VVD leden hebben het volste vertrouwen dat zij de verkiezingscampagne kan leiden. Met haar kennis en ervaring is zij in staat om mensen en partijen te verbinden en de visie en plannen van de Schager VVD overtuigend te presenteren”, aldus Arian Minderhoud, bestuursvoorzitter van het lokale VVD-netwerk Schagen-Den Helder.

Tijdens de ledenvergadering van woensdagavond is tevens de kandidatenlijst vastgesteld. “De lijst bestaat uit een goede groep mensen met diverse achtergronden en veel kwaliteit aan boord”, zegt Van Wijk.

(Foto: J. Barth)

Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: