American Rock liet Alpha op grondvest trillen

SCHAGEN – Het American Rockfeest zaterdagavond in Alpha in Schagen liet zo’n 1000 bezoekers een spetterende avond beleven. De Magnusmannen hadden zich samen met Alpha extra goed voorbereid om de avond vlekkeloos te laten verlopen. 

De band Seattle Grunge Movement, met regionale roots,  opende de avond met een mix van verschillende rockbands wat meteen direct goed in de smaak viel bij het publiek.

Slash N’Roses kwam met een ruime bezetting naar Schagen. Het publiek werd direct gegrepen door de tomeloze energie van de band. Present Dangers was met haar Metallica vertolking toch wel de favoriet van de avond en een meer dan waardige afsluiter.  De bezoekers deden volop mee, er werd gedanst, gesprongen, gezongen en met volle teugen genoten.

Zaterdag 16 december presenteren De Magnusmannen De Top 2000 in Alpha.

(Foto: aangeleverd)

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):